NOUTĂŢI

arr3Comanda flori prin WatsApp cu livrare in Curtea de Arges  Acum este foarte simplu sa faci o surpriza persoanelor dragi ! Poti comanda flori direct prin...

CONTACTE

Floraria Adalexa
Bulevardul Basarabilor 6
Curtea de Arges
tel: 0743113877
fax: 0248729447
contact@adalexa.ro
Administrat de : SC ADECRIS NEW DECOR SRL
CIF RO 30263297

PROMOŢIE

Preţul nostru 195,0 LEI

INFORMATII
Informatii livrare

Floraria Adalexa livreaza flori si plante in Curtea de Arges si zonele limitrofe prin curier propriu.

Livrarea in Curtea de Arges este gratuita pentru comenzi de minim 100 de lei si se poate efectua in maxim doua ore de la primirea comenzii si comfirmarea platii.

Pentru comenzile mai mici de 100 de lei se percepe o taxa de 15 lei pentru fiecare comanda livrata.

Pentru livrari in alte localitati se percepe o taxa suplimentara in valoare de 1 leu / km ,distanta fiind calculata dus-intors.

Pentru livrarea trandafirilor criogenati in alte localitati folosim serviciile de curierat nationale. Tarif aproximativ pentru un colet 20 lei.

Buchetele si lumanarile de nunta nu se livreaza la domiciliu. Acestea se vor ridica de la sediul nostru.

Cum platesc

Puteti achita produsele noastre prin urmatoarele metode de plata :

 

-Plata online cu cardul

Dupa primirea comenzii veti primi un email cu detaliile de plata

 

 

- Plata prin transfer bancar

Dupa primirea comenzii veti primi un email cu detaliile de plata

 

-Plata la sediu

Plata la sediu trebuie facuta inainte de livrarea comenzii !

 

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la adresa contact@adalexa.ro sau telefonic la numarul 0743113877

 

* Pentru evenimente se va achita un avans de 10 % din suma totala, la semnarea contractului, iar diferenta se va achita dupa eveniment!

Floraria Adalexa - Curtea de Arges

Floraria ADALEXA va face o invitatie la frumos, gingasie, parfum si culoare prin florile, buchetele si aranjamentele florare pe care vi le pune la dispozitie.


Decoratiunile si aranjamentele noastre florale pentru nunti, botezuri, evenimente speciale din viata Dvs. vor crea o imagine unica, individualizata pentru fiecare client in parte.

Selectam pentru tine si cei dragi cadoul potrivit pentru orice buget.

Livrarile la domiciliu, programul prelungit, plus cea mai diversificata gama de flori pe care le puteti gasi in Curtea de Arges, ar fi cateva din motivele care Floraria ADALEXA a devenit una din cele mai apreciate flowershop-uri din oras.

Pe Bulevardul Basarabilor, vis a vi de patiseria Quark Posada, veti gasi un paradis al florilor unde specialistii nostrii va sunt alaturi prin inovatie, arta, consultanta in selectarea cadoului potrivit.

Importator direct, Floraria Adalexa beneficiaza de o colaborare de peste 7ani cu cei mai buni furnizori din Olanda ,Columbia si Ecuador care ofera cea mai mare varietate de flori si plante din lume.

Detinem singurul depozit de flori din Curtea de Arges cu temperatura si umiditate controlata de computer

Preturile sunt accesibile pentru orice buzunar, iar accesoriile utilizate intrunesc cele mai exigente asteptari.

Livrarile la domiciliu sau la locatiile unde suntem solicitati sunt gratuite !

Floraria Adalexa va ofera acum posibilitatea de a face comenzi si pe internet, online.

Termeni si conditii

Serviciul www.adalexa.ro este oferit de SC.ADECRIS NEW DÉCOR SRL

CIF 30263297

J3/728/2012Date de contact :

B-dul Basarabilor nr 6 , Curtea de Arges ,Romania

Telefon comenzi  0751118116

Telefon :0743113877

Email: contact@adalexa.ro

 

 


Termeni si Conditii

Generalitati

 • Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.
 • Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
 • Societatea SC ADECRIS NEW DECOR SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.
 • Accesand pagina "Termeni si conditii" puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Definitii

 • Acest site este intretinut si administrat de SC ADECRIS NEW DECOR SRL (legal inregistrata), care va fi denumita in continuare Societate.
 • Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.adalexa.ro, este denumita Client.
 • Adresa web care este proprietatea Societatii (www.adalexa.ro), va fi denumita generic site-ul www.adalexa.ro.
 • Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.adalexa.ro, vor fi denumite in continuare continut.

Drepturi de autor

 • Intregul continut al site-ului www.adalexa.ro este proprietatea Societatii si a furnizorilor sai, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).
 • Folosirea fara acordul Societatii, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).
 • Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.adalexa.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.
 • Fotografiile si datele sunt folosite cu acordul furnizorului, fie direct, fie prin reprezentantii sai din Romania.
 • Problemele legate de drepturile de proprietate intelectuala, se raporteaza la urmatoarea adresa de e-mail: contact@adalexa.ro

Securitatea datelor personale si a informatiilor

 • Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate, numai in scopul declarat al acestui site.
 • Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.
 • Societatea nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.
 • Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC ADECRIS NEW DECOR SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: preluare si livrare comenzi online.
 • Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare facturarii si livrarii. Refuzul dvs. determina neonorarea comenzii.
 • Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator.
 • Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la contact@adalexa.ro .
 • De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
 • Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Declinarea responsabilitatii

 • In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
 • De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.
 • Valoarea maxima a obligatiilor Societatii, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.
 • Dupa expedierea produselor, Societatii nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor.

Politica de Confidentialitate

 • Accesul acestui site de catre dumneavoastra se supune Politicii de confidentialitate si implica acceptul dumneavoastra cu privire la aceasta, reprezentand o intelegere intre parti.
 • FLORARIA ADALEXA se angajeaza sa foloseasca datele furnizate de utilizatorii site-ului numai in scopul realizarii unei relatii contractuale cu acestia si pentru transmiterea de informatii privind functionarea site-ului si existenta unor oferte, promotii sau intrari noi de marfa.
 • FLORARIA ADALEXA nu promoveaza SPAM-ul si nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti.
 • FLORARIA ADALEXA va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 completata cu legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
 • FLORARIA ADALEXA utilizeaza adresele IP ale utilizatorilor doar pentru statistici de uz intern, afisarea de informatii personalizate si pentru o securitate sporita a site-ului.
 • FLORARIA ADALEXA isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site fara o notificare prealabila.

Termene de livrare

 • Buchetele ,aranjamentele florale si plantele aflate pe stoc se pot livra in maxim doua ore de la comfirmarea platii.
 • Pentru comenzile de lumanari si buchete comenzile trebuiesc plasate cu cel putin 7 zile inainte de livrare.

Conditii de Returnare

Florile si plantele sunt produse perisabile sinu se pot returna.

Garantii

 • Produsele noastre nu beneficiaza de garantiie, fiind produse perisabile.

Taxe suplimentare

 • Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare.
 • Societatea nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.
 • Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la  contact@adalexa.ro

 

Frauda

 • ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.adalexa.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL NOSTRU, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.pentruflori.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Litigii

 • Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat prin cale amiabila.
 • In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.
 • Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.
Pentru orice neclaritati va rugam sa ne contactati

www.anpc.gov.ro

OTI0NGJhYT